Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Om ju jutsu
Ju-jutsu är en traditionell japansk kampkonst som moderniserats för att passa våra svenska förhållanden och lagar om nödvärnsrätt. Förutom att vara ett utmärkt och allsidigt självförsvar så är det en träningsform som passar alla eftersom man själv har möjligheten att välja precis vilken nivå man vill träna på. Elit-, motionärsträning eller något där emellan.


Ju-Jutsu betyder ”mjuk teknik” och syftar till den följsamhet och mjukhet en utövare möter sin motståndare med. Att använda motståndarens egen kraft i försvaret mot honom är en grundläggande del av Ju-jutsun. Teknikerna går ut på att så snabbt, effektivt och säkert som möjligt oskadliggöra en motståndare utan att tillgripa mer våld än nödvändigt. En annan viktig aspekt i sporten är den mentala träning som alla elever tränas i.

Budoträning ger bättre fysik och kroppskontroll, större medvetande, självförtroende och mental hälsa under roliga och inspirerande träningsformer

 

Fullt ös på Norrlands största läger
2019-11-04 08:00
Nästan alla åkte på lägret.
Under Allhelgonahelgen resta mycket stora delar av Ju-jutsu sektionen till Umeå för att delta i Norrlands största träningsläger i Ju-jutsu.

Grymt jobbat alla!
Lasse Stålnacke 6 Dan
2019-04-23 12:17
Under Påsklägret i Linköping förärades vår "Stålis" med 6-dan i JJK.
Stort grattis och mycket välförtjänt. 
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Sundsvalls Budoklubb, 29/02 18:08 
Sundsvalls Budoklubb, 29/02 16:30 
Sundsvalls Budoklubb, 29/02 16:25 
Sundsvalls Budoklubb, 06/01 14:35 
Sundsvalls Budoklubb, 05/01 19:26